روش های جای گذاری ایمپلنت

روش های جای گذاری ایمپلنت

برای جایگذاری یک ایمپلنت روش های مختلفی وجود دارد. یکی از سؤالات رایج بیماران در خصوص ایمپلنت های دندانی این هست که چه مدت جای گذاری ایمپلنت زمان می برد و معمولاً مایل اند که این زمان به حداقل برسد و زودتر دندان دار شوند. این مسئله در قسمت های قدامی که در خط لبخند بیمار می باشد از اهمیت بیشتری برخوردار است. در مطب ایمپلنت و زیبایی دکتر علیرضا عابدینی بهترین دندانپزشک نجف آباد اصفهان از یکی از برترین برندهای ایمپلنت سوئیسی در دنیا استفاده می شود.

دندانپزشک زیبایی و کاشت دندان در نجف آباد اصفهان

به عنوان یک قانون کلی باید گفت هرچقدر جای گذاری یک ایمپلنت تدریجی تر باشد بیمار در نهایت به نتیجه بهتر و با ثبات تری خواهد رسید. باید متذکر شد که یک ایمپلنت تا به عنوان یک دندان در دهان بیمار پدیدار شود مراحل مختلفی دارد. در ابتدا خود ایمپلنت یا فیکسچر ایمپلنت با یک مرحله جراحی در داخل استخوان بیمار کاشته می شود .

بعد از این مرحله و پس از گذشت زمانی که این فیکسچر ثبات لازم را داخل استخوان بیمار به دست آورد طی یک مرحله دوم جراحی فیکسچر داخل دهان بیمار پدیدار می گردد و یک پیچ که دندانپزشک از آن به عنوان هیلنیگ نام می برد به سر فیکسچر بسته می شود.

روش های جای گذاری ایمپلنت

این پیچ در واقع فرم لثه آینده ما را مشخص می کند که در نواحی قدامی انتخاب درست اندازه آن بسیار حائز اهمیت می باشد. پس از طی زمانی مناسب (معمولاً یک ماه) و فرم گرفتن لثه اطراف ایمپلنت با قالب گیری تاج و روکش روی ایمپلنت ساخته خواهد شد و بیمار دندان دار خواهد شد.

بیشتر بدانید  ایمپلنت دیجیتال

میزان موفقیت این برند عالی ایمپلنت سوئیسی در مقالات مختلف تا ۹۹% ذکر شده است. همانطور که گفته شد به عنوان یک قانون کلی هرچه مراحل انجام ایمپلنت تدریجی تر باشد میزان موفقیت هم افزایش خواهد یافت، ولی گاهی مشکلی وجود دارد که ما را به سمت جایگذاری سریع تر ایمپلنت سوق می دهد. مثلاً بیماری دچار بی دندانی در ناحیۀ قدامی است و این بی دندانی در ناحیۀ خط لبخند بیمار را با چالش اجتماعی و کاری و … مواجه کرده است.

گاهی اوقات  بیماری مسافر است و وقت محدودی برای انجام ایمپلنت دارد و یا هر دلیل دیگری که جایگذاری سریع ایمپلنت را برای بیمار جذاب می کند.
این تسریع جایگذاری ایمپلنت در دو مرحله امکان پذیر است. یکی در مرحلۀ جراحی اولیه یا کاشت ایمپلنت به آن Immidiate Implant گفته می شود و یکی در مرحلۀ دوم جراحی که به آن Immidinte loading گفته می شود. هر دوی این روش ها هم توأمان با هم امکان پذیر است یعنی هم ایمپلنت سریع تر کاشته شود و هم سریع تر به آن فشار وارد شود، نکته بسیار حائز اهمیت این است که جای گذاری فوری ایمپلنت دارای شرایط خاصی است.

استخوان بیمار بایستی مطلوب باشد و اجازۀ جایگذاری یک ایمپلنت در ابعاد مناسب را به ما بدهد. ریشه دندان باید بدون هرگونه ضایعه و عفونت باشد. پس از کاشت فیکسچر ایمپلنت باید حتماً از ثبات مطلوبی برخوردار باشد.
و شرایط دیگری که از طرف دندانپزشک مجرب حتماً بایستی لحاظ گردد وگرنه ایمپلنت با شکست درمان مواجه خواهد شد.

بیشتر بدانید  ایمپلنت دندان چیست؟

کلام آخر

دکتر علیرضا عابدینی در نجف آباد در مطب خود با استفاده از بررسی های دقیق با در دست داشتن CDCT (سی تی اسکن فک از ناحیۀ ایمپلنت) سعی خواهد کرد ارزیابی دقیقی را از شرایط مختلف جایگذاری فوری ایمپلنت داشته باشد تا بدین وسیله شکست درمان به حداقل برسد. جایگذاری فوری ایمپلنت امکان پذیر است ولی باید شرایط و ابعاد علمی آن کاملاً رعایت گردد وگرنه با مشکل مواجه خواهد شد.

نوشتهٔ پیشین
تشریح یکی از موارد مشکل و شایع دندانپزشکی زیبایی (Case present)
نوشتهٔ بعدی
نقش لیزر در کاشت دندان یا ایمپلنت دندانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

لوگو دکتر علیرضا عابدینی
لوگو دکتر علیرضا عابدینی
فهرست
Call Now Button
× مشاوره آنلاین هم اکنون