ایمپلنت دندان به روش پانچ

ایمپلنت پانچ

یکی از سؤالات رایجی که بیماران از دندانپزشکان خود می پرسند انجام کاشت ایمپلنت دندانی بدون انجام جراحی یا به روش پانچ می باشد.ترس از جراحی به خصوص انجام جراحی کاشت ایمپلنت یکی از دلایل مهمی است که بیماران از انجام کاشت ایمپلنت دندانی سر باز می زنند. در مطب دکتر علیرضا عابدینی بهترین دندانپزشک نجف‌ آباد اصفهان کاشت ایمپلنت با استفاده از لیزر انجام می پذیرد.

دندانپزشک زیبایی و کاشت دندان در نجف آباد اصفهان

هرچند این ترس چندان منشأ درستی ندارد. در انجام جراحی کاشت ایمپلنت به این جهت که لبه های زخم که در اثر برش جراحی انجام شده در کنار هم به صورت دقیق و منظم بخیه زده می شود معمولاً عوارض بعد از جراحی بسیار اندک خواهد بود. جالب است بدانیم کلاً عوارض بعد از جراحی حتی از کشیدن دندان هم کمتر خواهد بود به این علت که در کشیدن دندان یک زخم باز وجود دارد که بایستی ترمیم شود ولی در ایمپلنت ما بعد از جراحی با زخم بازی مواجه نیستیم. لبه‌ های زخم در کنار هم به صورت ترمیم اولیه بهبود خواهد یافت. در کشیدن دندان اصطلاحاً ترمیم ثانویه وجود دارد که عوارض آن به مراتب از ترمیم اولیه بیشتر خواهد بود.

ایمپلنت پانچ

روشی در انجام کاشت ایمپلنت وجود دارد که به آن روش بدون جراحی یا پانچ یا لیزر گفته میشود در این روش بدون اینکه ار تیغ جراحی استفاده شود ابتدا استخوان به وسیلۀ سی تی اسکن فک ارزیابی و به وسیلۀ یک گاید جراحی که از قبل تهیه شده سایت جراحی به صورت دقیق مشخص میگردد. پس از آن در جلسۀ کاشت ایمپلنت بدون استفاده از برش و تیغ جراحی ایمپلنت مورد نظر گذاشته می شود.. اما نکته مهم اینجاست؛ آیا برای تمام بیماران از روش پانچ یا روش کاشت ایمپلنت بدون جراحی می توان استفاده کرد؟

جواب سؤال منفی است. بعد از کشیدن دندان معمولاً استخوان ساپورت کنندۀ دندان دچار تحلیل خواهد شد. این تحلیل باعث می گردد که اکثریت بیماران استخوان های مناسبی جهت کاشت ایمپلنت نداشته باشند. این بیماران حین جراحی نیاز به پیوندهای استخوانی به روش های مختلف خواهند داشت. در این بیماران امکان جراحی ایمپلنت به روش پانچ وجود ندارد. شرط اصلی کاشت ایمپلنت بدون جراحی یا روش پانچ داشتن استخوانی کاملاً مناسب است. ارزیابی این استخوان حتماً باید در سیتی اسکن فک (CBCT) انجام بپذیرد.

بیشتر بدانید  اسنپ ان اسمایل| کاربرد + هزینه

در صورتی که بدون ارزیابی دقیق استخوان ایمپلنت بدون جراحی یا به روش پانچ در استخوان فک جای گذاری گردد به جهت عدم دید و دسترسی کافی جراح به استخوان ممکن است در بعضی از نقاط، ایمپلنت فاقد ساپورت کافی استخوانی باشد که در نهایت باعث شکست درمان ایمپلنت خواهد شد. در مطب زیبایی و ایمپلنت دکتر علیرضا عابدینی ابتدا با گرافی های بسیار دقیق عرض استخوان در ناحیۀ کاشت ایمپلنت با دقت ارزیابی می گردد و در صورت امکان کاشت ایمپلنت به روش پانچ انجام می پذیرد. در صورتی که کاشت ایمپلنت به این روش ممکن نباشد در ناحیۀ مورد نظر برش بافت انجام میشود، ایمپلنت در ناحیه کاشت میگردد و کمبود استخوان به روش های مختلف پیوند استخوان و آگمنتاسیون جبران می گردد.

نوعی جراحی ساده برای کاشت دندان ، ایمپلنت پانچ است . این روش بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که دارای بافت نرم در لثه و بافت محکم در استخوان هستند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ایمپلنت پانچ با دکتر علیرضا عابدینی دندانپزشک ایمپلنت نجف آباد اصفهان که در زمینه ایمپلنت پانچ نیز فعالیت دارد همراه باشید .

کاشت ایمپلنت پانچ

هنگام استفاده از ایمپلنت پانچ استخوان ها بعد از جراحی سریع تر جوش می خورند زیرا هنگام جراحی آسیب کمتری به بافت های اطراف دندان وارد می شود . همان طور که گفته شد برای کاشت ایمپلنت پانچ ابتدا دندانپزشک از طریق اسکن از دندان ها تراکم استخوان ها را مشاهده و بررسی می کند.  از طریق این اسکن تراکم استخوان ها مشاهده و بررسی می شود و محل قرار گرفتن ایمپلنت دقیق مشخص می شود بنابراین دیگر نیازی به شکاف کامل لثه نیست  . قبل از کاشت ایمپلنت پانچ ابتدا دندان ها ترمیم می شوند سپس دندان های جدید در محل خود قرار می گیرند . این دندان ها موقتی هستند و عملکردی شبیه دندان طبیعی دارند .

دندان های موقت تا سه ماه در دهان فرد قرار می گیرند تا ایمپلنت به استخوان جوش بخورد . بعد از گذشت سه ماه می توانید به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا برای ساختن ایمپلنت های دائمی قالبی از دندان ها تهیه کند . این قالب بعد از یک یا دو هفته آماده می شود . بعد از این که قالب تهیه شد در لثه به اندازه ایمپلنت برشی در لثه  زده می شود .سپس ایمپلنت در داخل حفره به وجود آمده قرار می گیرد .

بیشتر بدانید  عمر متوسط ایمپلنت دندان چقدر است؟

شرایط استفاده از ایمپلنت پانچ

ایمپلنت پانچ در شرایطی که بیمار نیازی به پیوند استخوان ندارد و با داشتن تبحر کافی می تواند ابعاد استخوان فک را تشخیص دهد کاربرد دارد . این روش از روش های نوین در عرصه کاشت ایمپلنت است .در شرایط زیر می توان از ایمپلنت پانچ استفاده کرد :

  • زمانی که دسترسی مناسب به استخوان وجود داشته باشد .
  • زمانی که دسترسی خوبی به محل پانچ وجود داشته باشد .
  • زمانی که لثه به خوبی کراتینه شده باشد .

مزایای ایمپلنت پانچ

  • سرعت انجام این کار یک سوم ایمپلنت عادی است .
  • این روش دارای حداقل خون ریزی است بنابراین برای کسانی که فشار خون دارند یا از داروهای ضد انعقادی استفاده می کنند مناسب است .
  • ایمپلنت پانچ درد یا تورم ندارد .
  • برش به قدری عمیق نیست که نیاز به بخیه داشته باشد .
  • آسیبی به استخوان و لثه وارد نمی شود.
  • مدت زمان بهبودی بعد از جراحی کوتاه تر از روش معمول می باشد و در مدت زمان کمی استخوان ها جوش می خورند.

ایمپلنت پانچ

پانچ کردن ایمپلنت

در علم دندانپزشکی مترداف تعدادی از روش های غیر تهاجمی جراحی است . پانچ کردن بافت ، یک روش ساده و آسان برای دست یابی به استخوان و جای گذاری ایمپلنت است .

پانچ های بافتی در ۵ قطر ۳٫۵mm،۴٫۰mm،۴٫۵mm،۵٫۰mm،۵٫۵mm وجود دارند . هنگام پانچ کردن ایمپلنت باید از یک گیره پلاستیکی مخصوص استفاده کرد تا از لب محافظت کند . برای پانچ کردن ایمپلنت نیازی به ایجاد برش در غشای مخاطی نیست و فقط سوراخ کوچکی به اندازه ایمپلنت ایجاد می شود .پس از پانچ ، سوراخی که برای نصب ایمپلنت ایجاد شده است توسط دستگاه های خاص ترمیم می شود .

پانچ کردن ایمپلنت ممکن است به نظر ساده بیاید اما دندانپزشک برای انجام آن باید تجربه و تخصص کافی داشته باشد . پس از این که دندانپزشک کیفیت استخوان را ارزیابی کرد ، ایمپلنت را درون سوراخ ایجاد شده قرار می دهد . ابزاری که برای نصب ایمپلنت وارد دهان شده است پس از نصب ایمپلنت از دهان خارج می شود و فقط ایمپلنت در دهان باقی می ماند  . بعد از تمام شدن این مراحل دندانپزشک قالب لثه را در جای خود قرار می دهد .

در ایمپلنت پانچ ، نوع ایمپلنت اهمیت ندارد و تنها چیزی که اهمیت دارد عرض استخوان است . اگر عرض استخوان زیاد باشد می توان لثه را به راحتی پانچ کرد و ایمپلنت را درآن جای گذاری کرد اما اگر عرض استخوان کم باشد دندانپزشک ترجیح می دهد به بررسی استخوان و تحلیل رفتن و نازک شدن آن پس از سوراخ کردن بپردازد و مناسب بودن ارتفاع استخوان را تائید کند .دوران بهبودی پس از کاشت ایمپلنت تقریبا بین ۴ تا ۶ ماه است .

بیشتر بدانید  ونیر کامپوزیت

ایمپلنت پانچ

هزینه ایمپلنت پانچ

هزینه دقیق ایمپلنت پانچ و جایگزینی آن به سه مورد زیر بستگی دارد :

  • کاشت ایمپلنت پانچ
  • جای گذاری پایه (آماده سازی ایمپلنت دندان برای دریافت عضو مصنوعی)
  • بازیابی (جای گذاری روکش ، پل یا دندان مصنوعی)

برای آگاهی از قیمت دقیق ایمپلنت پانچ باید حتما معاینه شوید و از متخصص ایمپلنت مشاوره دریافت کنید .

 

این روش یک راه حل دائمی و ماندگار برای جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد. کاشت ایمپلنت دندان مشکلات استفاده از دندان مصنوعی را نداشته و با توجه به عوارض و خطرات کم آن و همچین نحوه و روش انجام راحت اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

اقدامات ۲۴ ساعت اول بعد از عمل جراحی

طی ۱۲ ساعت اولیه ، ازنوشیدنی و غذای داغ استفاده نکنید.
تنها از نوشیدنی های سرد غذاهای نرم ، سبک و سرد استفاده کنید .
محل جراحی را تا ۱۲ ساعت پس از عمل بطور متناوب با پک یخ خنک کنید.
هنگام ایمپلنت پانچ ممکن است کمی تراوش خونابه داشته باشید، در این صورت یک تکه گاز استریل را در محل قرار داده و بمدت بیست دقیقه رو ی آن فشار دهید. اگر خونابه ادامه داشت از یک عدد چای بسته ایی لیپتون بر روی محل استفاده کنید در صورت ادامه خونریزی با ما تماس بگیرید.
به هیچ وجه مشروبات الکلی مصرف ننمائید و سیگار نکشید.
دهان را شستشو ندهید، تف ننمائید و فقط در صورت نیاز آب دهان را بیرون بریزید.
درد و تورم از عوارض قابل انتظار یک روز بعد از جراحی است.استفاده از کیسه یخ این عوارض را کم میکند.
جهت کنترل و مراقبت ناحیه جراحی و ایمپلنت ها، ویزیت های دوره ای برای شما گذاشته می شود.به منظور بهره گیری کامل تر از نتایج درمانی خود به انجام این معاینات دوره ای مقید باشید. اولین ویزیت شما  چند روز بعد از جراحی می باشد.

نوشتهٔ پیشین
ایمپلنت زیرکونیا
نوشتهٔ بعدی
انواع ایمپلنت سوئیسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

لوگو دکتر علیرضا عابدینی
لوگو دکتر علیرضا عابدینی
فهرست
Call Now Button
× مشاوره آنلاین هم اکنون